koopvaardijnieuws.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Bezoek ook eens:
   
   
  (klik om direct door te gaan)
   
   

  Disclaimer

  • Ik kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor de publicatie van teksten of afbeeldingen. Teksten en afbeeldingen op deze site worden, voor zover mogelijk, in goed overleg met de eigenaar daarvan geplaatst. Maar ik kan niet altijd de bron van eventuele toegestuurde afbeeldingen achterhalen om toestemming te kunnen vragen. Mocht u een afbeelding aantreffen, waar copyright op rust, neemt u dan contact met scheepvaart1@gmail.com
   De afbeelding wordt dan verwijderd.

   Copyright:
   Op alle foto's en teksten op deze site rust copyright.
   Foto's kunnen gedownload worden, maar uitsluitend voor prive gebruik en mogen niet voor publicatie gebruikt worden zonder voorafgaande toestemming.
   Ook bij overname op een andere website altijd eerst contact opnemen met scheepvaart1@gmail.com

   Foto's voor publicatie:
   Zou u één of meerdere foto's voor publicatie willen gebruiken, neem dan contact met
   scheepvaart1@gmail.com op voor eventueel de voorwaarden.

  Geen veer Hoedekenskerke - Terneuzen
  Het zomerveer Hoedekenskerke-Terneuzen vaart dit seizoen niet.

   

  "Het is niet rendabel", laat Erica Voorthuyzen weten die vorig jaar met haar man tussen Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen voer met het motorschip Sea Bear, "zeker niet met de huidige hoge gasolieprijzen." De Sea Bear heeft slechts één jaar op de lijn Hoedekenskerke-Terneuzen gevaren, in 2007. De Terneuzense rederij Denick stopte er na enkele jaren mee in 2005 vanwege tegenvallende bezoekersaantallen.In 2006 was er helemaal geen zomerveer Hoedekenskerke-Terneuzen en dit jaar dus opnieuw niet. " Wij hebben het druk met sportvissen en duiken op de Oosterschelde", verklaart Erica het besluit nader. Vanaf 29 juni vaart op de Westerschelde weer wel het veer Hansweert-Perkpolder.

  Reacties

  kenny op 29-06-2008 01:35
  ja het is wel heel erg jammer! nooit met het pontje mee geweest nu heb ik het eigenlijk nodig omdat mij dat een uur reizen per dag scheelt en een hoop geld! denk je nog even en dan kunnen we mee ! wordt er niet meer gevaren! erg jammer ! we hadden er nog zo op gehoopt!
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Categorieën
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl